科学网

[分享] 2011 最新《Science》20110204全文PDF【免金币】

COVER False-colored scanning electron micrograph of aligned zinc oxide nanowire arrays. Nanowires, each 10 to 50 nanometers in diameter and 0.5 to 1 micrometers long, have a variety of potential applications from medical diagnostics to miniature electronics. The Gordon Research Conference on Cancer Nanotechnology will be held 17 to 22 July 2011 at Colby College in Waterville, Maine. See page 602 for the conference schedule and preliminary programs. Image: Z. L. Wang, School of Materials Science and Engineering, Georgia Institute of Technology

免责声明
本资源来自于互联网,仅供网络测试之用,请务必在下载后24小时内删除!所有资源不涉及任何商业用途。发帖人不承担由下载使用者引发的一切法律责任及连带责任!
著作权归原作者或出版社所有。未经发贴人许可,严禁任何人以任何形式转贴本文,违者必究!
如果本帖侵犯您的著作权,请与发贴人联系,收到通知后我们将立即删除此帖!

每个文件都尽量压缩到可以上传的单个文件最大(5 Mb)。方便大家花尽量少的活跃度下载。

回复并刷新可见下载附件。【回复仅为了让更多朋友们能够看到这个资源】

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

或者站外链接:

http://hotfile.com/dl/101714420/4989bb5/Science_2011-02-04.pdf.html

【推荐】高清版见:
http://bbs.sciencenet.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=202331&extra=page%3D1%26orderby%3Ddateline

评分

nieyafeng + 10 谢谢分享!!

谢谢好心上传

非常感谢。。。

多谢上传分享!也希望楼主能尽快上传同期的nature and cell ! 多谢

多谢上传分享!也希望楼主能尽快上传同期的nature and cell ! 多谢

非常感谢。。。

lichean 该用户已被删除

tq so much...

感谢楼主分享!

很希望得到这个资源

我想下载最新的科学杂志

【2011-1-21】Science化学相关文章全文

谢谢楼主  我喜欢站外连接

LZ辛苦了,非常感谢!

太好了,谢谢

感谢楼主的分享

楼主辛苦了,春节快乐哦